Zdravotní problémy - kde vznikají a jak si pomoci ?

22.06.2018 18:16

Zdravotní problémy - možná příčina vzniku a způsob řešení.

 

Ráda bych se v několika kapitolách věnovala zdrav. komplikacím, se kterými se v poslední době setkám .

 

Co způsobuje nemoc ? 

  • příjem nevyvážené stravy
  • nerovnováha ve výdeji a příjmu sil
  • psychické oslabení, stres, nezpracovaný blok

Stačí malá nespokojenost, pocit křivdy, nepochopení, všechny tyto události se v našem těle sčítají, od dětství první odloučení od mámy ve školce, přehnané nároky, nedorozumění ve škole, odlišnost nejen v názorech v dospívání, neshody v práci, v manželství a jsme jak v začarovaném kruhu a nevíme jak ven.

U malých dětí, začnou časté záněty průdušek, nachlazení, protože situace neumí vydýchat. Nahromaděný vztek se začne projevovat problémy se žlučníkem. Nestrávené emoce se přihlásí problémy s žaludkem, zažíváním, u žen se problémy v manželství odrazí na ženských orgánech a vše neodpuštěné v problémech se střevy.

Prosím neberte co píši jako výtku, nepochopení i já jsem za život udělala spoustu chyb, některé situace nezvládla, nevědela jsem, co vím dnes. 

Možná si řeknete, že píši, upozorňuji stále na stejné . Uvedu Vám příklad proč, minulý týden jsem poslouchala rádio, běžely v něm reklamy, i reklama na očkování proti klíšťatům, reklama končila tím, že pokud se nedáme očkovat, encefalitida je neléčitelná, umřeme. Nestojí proto vzít život do svých rukou a nenechat se zastrašovat reklamou ?

 

Přeji Vám krásné letní dny.